Pages

28 Haziran 2012 Perşembe

Tekzen Mutfak Dolapları

tekzen mutfak Tekzen Mutfak Dolapları
Türkiye’nin en büyük yapı marketlerinden biri olan Tekzen‘de en çok tercih edilen kategorilerden biri mutfak. Mutfak dolapları, mutfak masaları, mutfak köşe takımları gibi birçok yelpazede ürün sunan Tekzen Mobilya‘nın ülkemizde birçok şubesi bulunuyor. Şehir şehir adres ve iletişim bilgileri için arşivimize göz atabilirsiniz. Bu yazımızda Tekzen‘in en çok satan mutfak dolaplarından birkaçını paylaşacak ve ürün bilgilerini vereceğiz. Fiyatları 400-800 lira arasında değişen mutfak modelleri her bütçeye hitap ediyor. Şık ve modern modeller İkea ve Koçtaş gibi diğer büyük markalarla yarışabilecek düzeyde ve tamamen Türk malı olan Tekzen ürünleri yerli sermayeye de hizmet etmekte. İnternetten online satış da yapan firmanın bedava kargo ve 2 sene garanti gibi artı yönleri de mevcut.
Tekzen Mobilya‘nın diğer ürünleri ve fiyat listeleri için sitemizdeki diğer yazıları inceleyebilirsiniz.

Mutfak dolaplarının özellikleri şöyle:

* Gövde ve Kapaklar sağlığa zararsız, kanserojen madde içermeyen, Avrupa E1 kalite standartlarında 18 mm yonga levhadan üretilmiştir.
* İthal menteşe ve ray kullanılmıştır.
* Plastik kulp kullanılmıştır.
* Plastik gri renkte, 15 cm yüksekliğinde ayak kullanılmıştır.
* Kurulum şemasına ek olarak kurulum için gerekli olan vida ve aksesuarlar paketinizin içinden çıkacaktır. Bu sayede ürünün kurulumunu rahatlıkla yapabileceksiniz.
* Ayrıca kurulumu daha da kolaylaştırmak için her parçaya numara verilmiştir. Bu sayede hangi parçaların birleşeceğini çok rahat anlayıp kurulum yapabileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Etiketler

2012 kitaplıklar (1) 2012 pierre cardin halı modelleri (1) 2012 yatak modelleri (1) ahşap yer döşemeleri (1) aydınlatma armatürleri (1) aydınlatma modelleri (1) bahçe aksesuarları (1) bahçe dekorasyonu (1) bahçe mobilyaları (1) bahçe salıncakları (1) bahçe tasarımı (1) bambu oturma grubu (1) bebek odası (1) bebek odası halı seçimi (1) bellona tv ünitesi (1) bellona yatak modelleri (1) çocuk odası (2) çocuk odası takımları (2) dekoratif sabun (1) dekoratif tasarımlar (1) evresim takımları (1) halı çeşitleri (1) halı modelleri (2) halı seçimi (1) ilginç aydınlatma ürünleri (1) katlanabilir perde (1) katlanabilir perdeler (1) kitaplık modelleri (1) lamba modelleri (1) laminant parke (1) minder kılıfı (1) minder koltuk (1) minder modelleri (1) minder örnekleri (1) modern lambalar (1) modern şamdan modelleri (1) modern tasarım kitaplıklar (1) modern yer döşemeleri (1) mumluklar (1) mutfak aksesuarları (1) mutfak dolabı fiyatları (1) mutfak dolabı modelleri (1) mutfak dolapları (1) mutfak masası (1) mutfak modelleri (1) mutfak modelleri 2011 (1) mutfak tasarımları (1) neni sezon nevresimler (1) oturma grupları (1) oturma odası avize modelleri (1) pierre cardin (1) raf dekorasyonları (1) raflar (1) sabunlar (1) sade mutfak modelleri (1) saray halı (1) şamdan modelleri (1) şık avize modelleri (1) şık minderler (1) tasarım mumluklar (1) tasarımda devrim (1) tekzen fiyat listesi (1) tekzen hazır mutfak (2) tekzen kataloglar (1) tekzen mobilya (1) tekzen mobilyaları (1) tekzen mutfak fiyatları (1) tekzen mutfak modelleri (2) tekzen tv ünitesi fiyatları (1) tekzen ürünleri (1) tekzen yemek oda (1) tv ünitesi (1) tv ünitesi modelleri (2) uyku setleri (1) y (1) yatak odaları (1) yatak odası aynaları (1) yatak odası dizayn (1) yatak odası dolapları (1) yatak odası modelleri (2) yatak odası renkleri (1) yatak odası takımları (1) yatak odası tasarımları (1) yatak örtüleri (1) yeni laminant tasarımları (2) yeni nesil perdeler (1) yeni sezon halı modelleri (1) yeni sezon pierre cardin halı modelleri (1) yer minderi (1)

google çeviri